HUMANITARNO MEDICINSKA ODPRAVA MAJIWA 2019

Tor. 28.5.- Skoraj dva meseca sta pretekla od zaključka delovnega dela odprave. Šele danes pišem iz enega samega razloga: mali Gavin, ki je potreboval nujno operacijo in za katerega smo zbirali dodatna finančna sredstva, je bil končno operiran. Kot kaže, je vse OK! Tujki, ki so povzročali gnojenje v medpljučnem prostoru, so uspešno odstranjeni!

Iskrena hvala članom odprave in vsem, ki ste nesebično prispevali!

Do ca. 25mm

PA SEVEDA EN NEIZMERNO VELIK LAJK ZA NAŠEGA ANDRAŽA!

Ned. 31.3.- Zadnji fotografiji z delovnega dela odprave:

To je to
Dajmo naši

Ned 12.3.- Malo je trajalo, da je naslednja pošiljka slik prišla do objave. Nimaš kej, zima je v Grapi zasedenješi del leta…

Ned. 20.1.- Priden je naš Andraž v Afriki. Sprejmejo tudi do 100 pacientov na dan, spoznavajo ‘bolezenska stanja’, ki jih v Evropi ne bi….; čez vikend pa se borijo s ščurki 😀 . Srečno še naprej!

Nekaj foto/video materiala:

Ambulanta


Ned. 9.12.- Andraž in ostali člani odprave se iskreno zahvaljujejo za vaš nesebični prispevek! Končne priprave so v polnem teku, proti Afriki namreč odrinejo že 5. januarja… Če bo le možno, bomo na tej strani objavili kako informacijo s terena. Ne dvomimo, da bodo mladi humanitarci upravičili naše zaupanje!


November- Nekateri že veste, nekateri boste pa zdaj izvedeli. Naš klubski kolega, sosed, žlahtnik, prijatelj in sveže diplomirani zdravstvenik Andraž Jereb, se v začetku naslednjega leta odpravlja na humanitarno medicinsko odpravo v Kenijo. Da pa se bo res lahko odpravil, se je humanitarnost začela že nekoliko prej. Dekleta in fantje morajo namreč denar za odpravo zbrati sami! Ker Andraža poznamo, mu bomo seveda pomagali. Nekaj malega bo prispeval klub, za nekajkrat po nekaj malega pa naprošamo vas, spoštovani sankači, ljubitelji sankanja in ostali ljudje s srcem na pravem mestu.

Časa počasi zmanjkuje, sredstev pa še ni dovolj!

Donirate lahko na različne načine:

  • Pošljete SMS z besedo Medicina5 na 1919 in s tem prispevate 5€.
  • Poljuben znesek nakažete na TRR Medicinske fakultete, kjer z ustreznim Sklicem in Namenom poskrbite, da bo denar prišel v prave roke. Več podatkov za nakazilo na >>povezavi<<
  • Če je na voljo še kaj majic, vrečk, zaznamkov za knjige ali sorodnih artiklov z logotipom odprave; ter na kakšen način lahko pridete do njih, bo pa potrebno Andraža vprašati.

Povezave:

Lastniki FB profilov in ostalih moderno-marketinških socialno-medijskih pripomočkov ste vljudno naprošeni za širitev te informacije in zgornjih linkov.

Za dodatna pojasnila se lahko obrnete tudi na tajnika SaK Idrija.