NOVICE 2012

NOVICE 2013

Ned. 16.12.- Proge sicer ni (še) pobralo, a je vseeno neuporabna. Neuporabna je tudi vremenska napoved. Sicer naj bi se v drugem delu tedna shladilo, vendar zna biti že prepozno.

Čet. 13.12.- Nazadnje sem sedel na sankah 5. Marca 2010, zato je bilo to danes hudo zdravilno. Štirje spusti in en četrt, … FANTASTIKA!
Proga je super, pomrznjena, ne ledena, leti pa… VUF!

Tor. 11.12.- Trije smo se sami jebali s polivanjem in utrjevanjem proge skoraj 5 ur! Na tak način se jest prav dolgo ne bom več 🙁 .

Sicer pa je proga (razen starta) zdaj kar OK, cesta do tja pa splužena.

Zdaj pa da vidimo, kako južna bo odjuga…

Ned. 9.12.- Proga je urejena. Zgornji del bolj mehak, saj je bil sneg zelo suh, spodaj bi pa moralo že kar leteti. Pa start še ni zrihtan. Pridite sankat, pa bo vse skupaj postalo še boljše!

——————————————————————-

Prav fajn je bilo. Še kar nekaj ljudi se je nabralo… kot za prvi dan. Sankajoči so bili z brzino zadovoljni. V naslednjih dneh (morda že jutri), bo treba potegniti mrežo in malo politi.

Sob 8.12.- Joj, kuuk sm zmatran. V petek popoldan nas je pet šlo cestišče porithtat in naplužen sneg ob plankah odfilat. Od 23. do 1h30 in od 6h do 10h smo ga trije valjali, od 15h do 18h pa nas je bilo za isto delo osem.


Sob 18.2.- Jebeliška. Čisto sem pozabil napisat. Ker sem na večmesečnem ‘potepu’, se s to stranjo nimam časa ukvarjati, pa tudi o stanju v Idriji nisem popolnoma na tekočem. Še najbližje aktualnim zadevam je naša KsihtBukava stran: >klikni tukaj<