NOVICE 2011

NOVICE 2012

Tor.19.4.- Fajn smo spucali, uredili okolico nove table, pobarvali rampo, zrihtali kanale na sankaški, pospravili okolico na Pringlnu, pojedli in popili. Foto in filmček na KPDG.

Sre.6.4.- Ajde; jutri dopoldan se še lahko prijavite, da kdo ne ostane lačen.
Če kaka gospodinja v soboto nima kam s pecivom, ga pa lahko na Pringl prnese.

Pon.4.4.- Prijave za čistilno do srede 6.4.

V nedeljo 10.4. po 13. uri pa na Lajšt vabita Irena in Matej. Dobrodošli seveda s kakimi grabljami in voljo do dela.


Ned.27.3.- 9. aprila se bomo skupaj z Graparji in KPD Grapa udeležili čistilne akcije. Čistili bomo od Grape do Talerja. Nekateri bodo najprej uredili okolico nove infomativne table na koncu Grape, na koncu bomo pa še kanale na sankaški porihtali. Ob ca 13h planiramo pašto s šugom na Pringlnu. Častita SaK in KPD.
Zaradi organizacije likofa, prosimo za prijave Davidu ali Evgenu do srede 6.4.

Ned.13.3.- Včeraj uspešno, a vseeno z nekoliko grenkim priokusom. Andraž je za 5 stotk zgrešil bron, Nejc pa za 7 zmago in s tem pokal v skupnem seštevku letošnje sezone! Pokale sta vseeno privlekla domov Tina pri mladinkah in Stane pri veteranih. Nejc skupno torej drugi pri članih, prav tako kot Irena pri članicah in Alenka pri st. članicah.

Če se vrnemo na včerajšnjo tekmo; Tina in Irena sta zmagali, Nejc, Alenka in Stane so bili drugi, Andraž pa četrti pri mladincih. Čestitke vsem!

Pet.11.3.- Tekma v Savskih prestavljena na soboto, torej jutri 12.3. Program enak!

Sre.9.3.- Vabljeni na zaključno tekmo Pokala Slovenije, to nedeljo v Savske jame nad Jesenicami. Prijave do 9h, start ob 9h30.


Ned.27.2.- Malo počitnice, malo priprave na gospoda Pusta in malo strah, so dodobra razredčili sankaške vrste. Predvsem strah je bil tokrat povsem odveč, saj je bila proga na Soriški še ‘najprijaznejša’ letos. Stane prvič to sezono ni zmagal (vseeno pa dosegel najhitrejši čas ene vožnje pri veteranih), Tina pa prvič sploh nažgala komplet žensko konkurenco (tako v posamičnih vožnjah, kot skupno)! V kategoriji mladink je bila tokrat sicer edina tekmovalka. Stane torej drugi pri veteranih, četrti in šesti pa sta bila Nejc in Žiga pri članih. Čestitke!

Čez dva tedna pa predvidoma finale v Savskih jamah nad Jesenicami.

Sre.23.2.- Ne bo Dolenja vas, bo pa ena mal višje: Železniki. V nedeljo 27.2. na Soriški planini. Pozor: eno uro prej kot ponavadi!

Tor.22.2.- Popravek: Dolenja vas nima namena delat tekme ta vikend!

Pon.21.2.- Kakor trenutno zgleda, bo to nedeljo tekma za športne na Soriški, v organizaciji ŠD Dolenja vas; finale na Jesenicah pa prestavljeno na vikend po Pustu. Tako so se Jeseničani odločili na prošnjo idrijskega in klubov iz Selške doline…

Tor.8.2.- Kar kulturno s(m)o se odrezali danes. Tina, Nejc in Stanko so državni prvaki v svojih kategorijah. Tudi generalno so dosegali čase v samem vrhu. Andraž in Alenka sta dosegla drugi mesti, Žiga je bil peti, Ivan deseti; vsi pa so dosegli svoje najboljše čase na progi v Savskih jamah. Čestitamo!

Čet.3.2.- Progo bodo jutri še malo polili, potem pa se bo dalo trenirati. Start sindikalni (torej kot ponavadi), prijave do 8h30; morebitno odpoved zaradi otoplitve javijo v ponedeljek.

Sre.2.2.- Če bo vreme, bo v torek v Savskih jamah nad Jesenicami Državno prvenstvo Slovenije. Podatke v zvezi s progo, treningi in morebitno odpovedjo, bomo poskušali pridobivati in objavljati sproti.


Ned.30.1.- No ja, proga je bila tam nek kot prejšnji teden… Naši medalisti pa tudi. Tina in Stane sta v svojih kategorijah zmagala, Irena in Alenka pa sta bili v svojih drugi. Četrto mesto je dosegel Andraž pri mladincih, 6. in 7. sta bila Žiga H. ter Nejc pri članih, 7. in 8. pa Mrki ter Ivan pri starejših članih. Tina je v drugi vožnji dosegla celo drugi ženski čas absolutno. Čestitke vsem!

8. februarja naj bi bilo na Jesenicah Državno prvenstvo.

Sob.29.1.- Stanko sporoča s Soriške, da je zaradi novozapadlega snega proga počasnejša in manj ledena kot prejšnji teden. Upam, da je ne bodo polivali. Rekli so že tako…

Sre.26.1.- V nedeljo spet Soriška. Razen datuma, praktično vse isto kot v spodnjem razpisu.

Ned.23.1.- Uspelo je. Pa naši so bili tudi kar uspešni: Tina pri mladinkah in Stane pri veteranih sta zmagala, Irena pri članicah in Alenka pri starejših članicah sta bili drugi, Jani pri mladincih in Nejc pri članih četrta, Žiga H. pri članih ter Ivan pri starejših članih pa sta dosegla sedmi mesti. Čestitamo!

Pet.21.1.- Morda pa v nedeljo uspe: Razpis.

Tor.11.1.- Tekma na Soriški zaradi neugodnih vremenskih razmer ni bila izvedena. Če v Idriji ne bo snega, bo naš termin oddan Domelu; torej zna bit Soriška 23.1.

Pon.3.1.- Razpis prve tekme Pokala Slovenije.

Ned.2.1.- Tisti, ki vas zanima……, najbrž že sami veste, da proga ni urejena.